UA-215800192-1
top of page
Right Shooters marketing bureau Oostende

Bla bla.

design & branding

Wij helpen bedrijven de betekenis achter hun merkdoelstelling te vinden of te hervinden. Bouw je merk op vanuit een sterk, op inzicht gebaseerd fundament dat leidt tot je eigen merkwaarde. Alleen dan zul je in staat zijn om de stem van je merk uit te drukken in boodschappen die resoneren en merkonderscheid creëren.

branding diensten

Waar staat je merk vandaag voor, en waar wil je naartoe? Heb je je merk al een tijdje, maar loopt het achter op het gebied van strategie, design en communicatie? Of wil je simpelweg doorbreken in een nieuwe markt of wil je internationaal uitbreiden? Dan is rebranding de aangewezen weg, wat je plannen ook zijn.

Een sterk merk evolueert met de tijd en werkt hard om actueel te blijven. Door voorop te blijven lopen in zijn doelmarkt, uitstekende klantenservice te bieden en een actuele uitstraling en tone of voice te handhaven.

Bestaande elementen, huidige geloofwaardigheid en vroegere gevoeligheden moeten allemaal in overweging worden genomen als een bestaand bedrijf zich met een nieuwe naam en merkidentiteit opnieuw op de markt wil positioneren.

Rebranding is niet alleen voor gevestigde merken. Het kan ook worden gebruikt om nieuwe merken te verfijnen na een initiële testfase, evenals oude producten die opnieuw worden gelanceerd en zelfs producten die nog in ontwikkeling zijn.

 

 


Bouw je merk op vanuit een sterk, op inzicht gebaseerd fundament dat leidt tot je eigen merkwaarheid.

De visuele identiteit is het gezicht van je merk. Door het logo, de kleuren, patronen en andere elementen op elkaar af te stemmen, wordt een merk maximaal herkenbaar.

De visuele identiteit van een merk is een verzameling van visuele elementen die het merk vertegenwoordigen en onderscheiden. Het verwijst naar alle zichtbare componenten die klanten helpen een merk te identificeren, zoals een logo of merkkleuren. Merkherkenning wordt vergroot door elk onderdeel van de branding te combineren tot een uniforme esthetiek.

Visuele identiteit versterkt je kernwaarden en merkbelofte via zichtbare media, gebouwd op het fundament van je merkidentiteit. De voortdurende blootstelling van klanten aan je merk zal na verloop van tijd associaties en emotionele reacties creëren, die vaak worden getriggerd door visuele signalen.

wat maakt een goede visuele identiteit?

Geen verrassing dat merken vandaag de dag een sterke visuele identiteit moeten ontwikkelen die kan opvallen en standhouden.

wat maakt een goede visuele identiteit?

Geen verrassing dat merken vandaag de dag een sterke visuele identiteit moeten ontwikkelen die kan opvallen en standhouden.

bottom of page