UA-215800192-1
top of page

azuriet reizen.

case

Reizen was een hindernisbaan, maar het heeft ons er niet van weerhouden om achter de schermen te werken...

 

We kwamen terecht bij Azuriet Reizen om hun digitale aanwezigheid te verbeteren. Na een volledig vernieuwde website was het tijd om social media & content marketing aan te pakken.

 

@azurietreizen biedt een divers aanbod van tours, vakanties en stedentrips naar een verscheidenheid aan locaties. Ze zijn gespecialiseerd in cruises en reizen op maat.

 

Als reisexperts geven ze je als geen ander nuttig reisadvies, helpen ze je bij het samenstellen van je reis en bieden ze je 24/24 telefonische assistentie. Zo garanderen ze je een stressvrije reis!

pexels-alex-azabache-3264722.jpg

social media

The journey starts here... Via hun sociale media neemt Azuriet Reizen je mee naar verbazingwekkende, onbekende bestemmingen. Wij bundelden onze krachten om geschikte content te creëren en ontwikkelden een contentkalender en -strategie om ervoor te zorgen dat hun aanwezigheid op sociale media consistent en effectief is en afgestemd op hun doelstellingen.

offline content creation

We mogen de offline component niet vergeten nu de online strategie is ingevoerd en indrukwekkende resultaten oplevert! We hebben Azuriet Reizen voorzien van gepersonaliseerde teksten en ontwerpen voor reisbladartikelen, flyers, cadeaubonnen en meer.

azuriet rs magazine.png
bottom of page