UA-215800192-1
top of page

boost.

case

We kwamen in contact met het BOOST-team en namen de uitdaging aan om BOOST volledig te boosten!

 

BOOST, individueel in stijl, gebonden door een gemeenschappelijke filosofie: het aanbieden van uitstekende gezondheidsruimtes die de leden als hun eigen voelen.

 

Geboren uit een passie voor sport en de wens om een unieke onafhankelijke sportervaring te bieden in Knokke-Heist. BOOST heeft alle tools in huis om JOU te helpen je doelen te bereiken, waaronder eersteklas trainingsapparatuur, gerenommeerde personal trainers en on-site sporttherapie.

IMG_3056-min.jpg

branding

Projecten vanaf de grond opbouwen zijn waarschijnlijk het leukst. We hadden veel speelruimte bij het ontwikkelen van de BOOST branding. De nieuwe branding weerspiegelt het BOOST-ethos van een gastvrije, toegankelijke en inclusieve facility. Om een uitnodigende aanwezigheid te creëren, gebruikten we zachte kleuren, levendige typografie, en ambitieuze, inclusieve combinaties.

BOOST FINAL BLACK.png

website

We hadden een website nodig die alle voordelen voor potentiële klanten bevat, met behoud van gebruiksvriendelijkheid en de visie en stijl van het merk. Alles waar we wilden dat BOOST voor stond is vertegenwoordigd op de nieuwe website. De website is makkelijk te gebruiken, je kunt je sessies online boeken, er is een agenda beschikbaar, kortom alles is ontworpen om je met één klik alles te geven wat je nodig hebt.

boost rs.png
oiphine boost_edited.png

social media

Uiteraard hebben we met BOOST samengewerkt om hun social media game te boosten. We bedachten een perfecte strategie die vanaf de basis aansloot bij hun visie. We creëerden geschikte content en werkten samen met een content kalender om ervoor te zorgen dat hun social media aanwezigheid consistent en effectief is, en we hadden veel positieve reacties. De kleuren, fotografie, en feed organisatie waren allemaal perfect op elkaar afgestemd.

advertising & online marketing

We hebben onze krachten gebundeld voor een intensieve samenwerking op lange termijn. Dankzij wekelijkse meetings en dagelijks contact kunnen we inspelen op de noden en behoeften van BOOST om hen bij te staan in hun voortdurende groei. Deze case is nog lang niet ten einde!

 

bottom of page