UA-215800192-1
top of page

complete
athletic
program
.

case

When you’re passionate about a project, everything is fun!
 

We kwamen in contact met het CAP team en gingen de uitdaging aan om CAP naar een hoger niveau te tillen, zowel online als offline.

@capbasketball.be staat bekend om hun basketbalkampen en trainingen die spelers helpen hun volledige potentieel te bereiken, zowel op als naast het veld. @capfacility biedt MetCon (CrossFit), groepslessen en personal training, evenals deskundig advies over alles van voeding tot training.

CAP-31 (1).jpg

branding

Het was hoog tijd dat CAP een frisse stijl kreeg. We harmoniseerden het logo, de kleuren, patronen en andere elementen tot een nieuw, fris logo en een volledig nieuwe merkidentiteit. Samen hebben we de stem van CAP vertaald in boodschappen die resoneren en het merk onderscheiden.

Cap logo.png

old

LOGO CAP FINAL orange.png

new

website

Bij nieuwe branding hoort een volledig nieuwe website! We besloten om de CAP website te herontwerpen om de gebruikerservaring te verbeteren. De CAP website was verouderd en dringend aan een make-over toe.

Ontwerp zonder titel-14.png
iphone cap_edited.png

social media

We werkten samen met CAP om hun social media game te verhogen. We creëerden geschikte content en werkten met een contentkalender en een effectieve strategie om ervoor te zorgen dat hun sociale media-aanwezigheid consistent en effectief is en afgestemd op hun grotere bedrijfsdoelstellingen.

advertising & online marketing

In dit digitale tijdperk kun je als bedrijf niet achterblijven. Advertenties en online marketing zijn de snelste en meest controleerbare manier om je boodschap onder de aandacht van je potentiële klanten te brengen.  

We hebben onze krachten gebundeld voor een langdurige samenwerking. Dankzij wekelijkse vergaderingen en dagelijks contact kunnen we inspelen op de noden en behoeften van CAP om hen bij te staan in hun voortdurende groei. This case is far from over!
 

bottom of page