UA-215800192-1
top of page

derma clear clinic.

case

We hebben geluk! Met elke klant krijgen we een nieuwe kans om ons onder te dompelen in een tot dan toe onbekende wereld. 

 

We kwamen in contact met Derma Clear Clinic, die heeft geïnvesteerd in de meest geavanceerde medische apparatuur van de hoogste kwaliteit om een veilige en effectieve oplossing te bieden voor vrijwel alle huidproblemen. DCC werkt in fasen, zodat de huidexperts kunnen bepalen welke behandeling het beste is voor de behoeften van je huid.

_LH18411zonderlogo.jpg

social media

Sociale media zijn niet langer louter platforms om mensen met elkaar in contact te brengen, maar zijn uitgegroeid tot veel meer. Gebruikers kijken naar de social media-pagina van een praktijk om een beter idee te krijgen van hoe de praktijk is en of ze al dan niet klant willen worden, en dat hebben wij goed begrepen.

 

We hanteerden een doordachte strategie om onze volgers te voorzien van gevarieerde content op een consistent tempo. Door content te publiceren over Derma Clear Clinic, maar ook over het vakgebied dermatologie en andere onderwerpen, brachten we hun expertise onder de aandacht.

bottom of page