UA-215800192-1
top of page

vemi projects.

case

Bouwen met visie, kwaliteit en trots.

 

Elk project verdient een tijdloze uitvoering. Vemi Projects begeleid zowel particulieren als professionelen bij alle soorten renovatiewerken. Of het nu gaat om het verwezenlijken van je idee of het nieuw leven inblazen van je woning, Vemi Projects staat je bij met een persoonlijke aanpak. Je kan rekenen op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke keer weer. 

We kwamen in contact met de oprichters van Vemi Projects om hun project tot leven te brengen. Ze hadden een duidelijk idee en concept voor ogen en wisten wat ze wilden. We kregen echter veel ruimte om onze magie te laten werken. Right Shooters was verantwoordelijk voor de branding, sociale media, de website en content creatie.

pexels-life-of-pix-8092_edited.jpg

branding

Hoewel hun concept en boodschap duidelijk waren, kregen we veel creatieve vrijheid bij het ontwikkelen van de branding. We harmoniseerden het logo, de kleuren, patronen en andere componenten tot een gloednieuw logo en identiteit. We werkten samen om de stem te vertalen in boodschappen die resoneren en het merk onderscheiden.

VEMI black orange logo.png

website

De website moest volledig aansluiten bij de filosofie van Vemi Projects. Het neemt de gebruiker mee op een verhelderende reis die de diensten en expertise benadrukt. De website is zorgvuldig gedefinieerd en gepositioneerd ten opzichte van elkaar om de consument beter te bereiken en specifiek aan te spreken.

 

Vemiprojects.be werd samen met het nieuwe merk gelanceerd en vulde de strategie en esthetiek van het bedrijf perfect aan. Right Shooters was verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van de content, het design en de ontwikkeling van de nieuwe website.

Ontwerp zonder titel-41.png
vemi phonee.png

social media

Sociale media zijn uitgegroeid tot een noodzaak voor ons dagelijks leven. We gebruikten een contentkalender om georganiseerd en effectief te blijven en veel van de onderwerpen die we wilden behandelen af te wisselen. De organisatie van de feed, het kleurenschema, de fotografie en de typografie vulden elkaar perfect aan.

advertising & online marketing

We hebben onze krachten gebundeld voor een samenwerking op lange termijn. Dankzij wekelijks contact kunnen we inspelen op de noden en behoeften van Vemi Projects om hen bij te staan in hun voortdurende groei. Deze case is nog lang niet ten einde!

 

Neem contact op voor meer info over deze case study of om te praten over je online aanwezigheid 🎯

bottom of page